Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

download-26

Cu acest remediu si nu veti mai suferi vreodata de sciatica sau dureri de spate!

Sciatica este un simptom. Se compune din dureri de picior care s-ar putea simți ca o crampă in picior si poate fi chinuitor, care face ca statul în picioare sau șezândul aproape imposibil.

Durerea poate fi mai rea atunci când stai, stranuti sau tusesti. Sciatică poate apărea brusc sau se poate dezvolta treptat. S-ar putea simti de asemenea si slăbiciune, amorțeală, arsuri sau furnicături ( „ace”)in josul piciorului sau chiar și în degetele de la picioare.

Mai putin frecvente, simptomele ar putea include incapacitatea de a indoi genunchiul sau muta piciorul și degetele de la picioare.

Care sunt cauzele sciaticii?

Sciatica poate fi un simptom a unei „pensari a nervului” care afectează una sau mai multe dintre inferioare nervilor spinali. Nervul poate fi prins în interiorul sau în afara canalului spinal pe măsură ce trece în picior.

Cauze:

O hernie de disc care determină o presiune pe o rădăcină nerv – Aceasta este cea mai frecventa cauza a sciaticii.
Sindromul piriformis – Aceasta se dezvolta atunci cand muschiul piriformis, un mușchi mic care se afla adanc in fese, devine spasme sau strans, care pot exercita o presiune asupra si irita nervul sciatic.

Stenoza spinala – Această condiție rezultă din îngustarea canalului spinal cu o presiune asupra nervilor.

Spondilolisteza – Acesta este un derapaj de o vertebra, astfel încât acesta este în afara liniei fata cea de mai sus, îngustarea si deschiderea prin care au ieșirile nervoase.

Rețetă pentru sciatica si dureri de spate

Dacă doriți ca să se încheie o dată pentru totdeauna cu durerea de sciatica si partea din spate, vă vom recomanda acest remediu.

ingrediente:

2 cani de lapte de nucă de cocos organic

4 catei de usturoi organic

Indicatii:

Fierbeti cateii de usturoi in lapte de cocos la foc mare timp de 30 minute. Lăsați-o să se răcească complet apoi se bea.

Bonus

Uleiul de ghimbir esential este un agent de vindecare uimitor, care conține substanțe chimice cu efecte analgezice si anti-inflamatorii pe corp. A fost demonstrat ca reduce durerea asociată cu artrita, ceea ce face o mare durere de eliberare. Acesta prevede scutirea acționând asupra receptorilor vaniloid, care sunt situate pe terminațiile nervoase senzoriale.

Ghimbirul are acea ușoară senzație de arsură similară cu prima ardere intensa si se simte ca atunci când consuma ardei picant. În timp ce de obicei durează doar câteva secunde, cercetatorii au descoperit ca aceasta afecteaza caile de durere în mod direct și destul de rapid, în cele mai multe cazuri, ameliorarea inflamației, care, în sine provoacă durere.

Fundatia Artrita, raportate de un studiu de la Universitatea din Miami, care a concluzionat că extractul de ghimbir ar putea fi un substitut pentru medicamente anti-inflamatoare nesteroidiene (AINS). Studiul a comparat efectele unui extract de ghimbir foarte concentrat la placebo la 247 pacienti cu osteoartrita de genunchi.

Ghimbirul a redus durerea și rigiditatea articulațiilor genunchiului cu 40 la suta fata de placebo. Aceasta este o diferență mare și unul demn de remarcat!

Cercetatorii de la Universitatea din California, Los Angeles, au aratat ca ghimbirul afecteaza anumite procese inflamatorii la nivel celular. Ghimbirul are activități anti-inflamatorii, anti-ulcer si antioxidante, precum și câteva proprietăți analgezice, ceea ce face o opțiune mare pentru persoanele care suferă de artrită.