Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

the-household-spice-that-destroys-cancer-cells-stops-heart-attacks-and-rebuilds-the-gut

Condimentul de uz casnic care distruge celulele canceroase, oprește atacurile de inimă și reconstruieste intestinul

Un condiment obișnuit al gospodăriei este capabil să vă reconstruiască peretele intestinal, oferindu-vă, în același timp, multe beneficii pentru sănătate, cum ar fi prevenirea unui atac de cord pe calea sa, îmbunătățirea digestiei, scăderea în greutate și chiar distrugerea celulelor canceroase. Acum că ne-am atras atenția, trebuie să fiți interesat de numele acestui condiment, nu?

Planta cayenne (capsicum annuum) este una dintre cele mai puternice plante medicinale din întreaga regiune a plantelor, iar fructele sale fierbinți au fost folosite ca un condiment excelent de sute de ani.

Cayenne este bogat în calciu, potasiu și vitaminele A, B complex și C. A fost folosit de secole ca și plante medicinale și condimente.

Diferite studii arată că această plantă este excelentă pentru peristaltism și pentru reconstrucția țesutului stomacal. Mai mult, poate acționa ca un catalizator, îmbunătățind eficacitatea altor tratamente și plante de cancer.

Aceasta planta poate incalzi corpul, deoarece imbunatateste circulatia sangelui. Induce transpirație datorită proprietății sale diaforetice, curăță sinusurile, reduce febra, ameliorează congestia nazală și presiunea sinusurilor și promovează secreția mucusului în pasajele respiratorii.

Într-un studiu din 2004, Dr. Sanjay K. Srivastava și echipa sa de la Universitatea din Pittsburgh School of Medicine au folosit compusul activ de cayenă, capsaicină, pentru a trata celulele pancreatice. În raportul inovațiilor din 20 aprilie 2005 au fost publicate rezultatele, care arată că capsaicina provoacă moartea celulelor (apoptoza) și distorsionează funcția mitocondrială în celulele canceroase, fără a afecta cele sănătoase.

Punctele de vedere ale Dr. Soren Lehmann de la Școala de Medicină David Geffen de la UCLA și Centrul Medical Cedars-Sinai au fost prezentate în articolul Reuters „Hot Pepper ucide celulele cancerului de prostată în studiu”, pe 16 martie 2006.

El explică că capsaicina a inhibat profund celulele cancerului de prostată în cultură și a provocat moartea a 80% din celulele cancerului de prostată la șoareci. Cercetătorii japonezi au demonstrat, de asemenea, că piperul de cayenne poate decela semnificativ în mod semnificativ dezvoltarea tumorii prostatei și că este o mare plus față de tratamentul alternativ al cancerului de prostată.

Pe lângă proprietățile puternice anti-cancer, cayenne are efecte uimitoare asupra structurii venoase . Se spune că poate opri atacurile de inimă în decurs de jumătate de minut, deci o tinctură cu cayenne este o trusă excelentă de prim ajutor pentru un atac de cord.

Dr. John R. Christopher afirmă că în experiența sa de 35 de ani nu a pierdut niciodată un singur pacient la apelurile la domiciliu din cauza atacului de cord, desigur dacă sunt încă în viață atunci când ajunge acolo.

Motivul este că el poartă mereu cayenne cu el însuși și, în astfel de situații, pregătește un ceai de cayenne, adăugând o linguriță de linguriță într-o ceașcă de apă caldă și o toarnă în gât. În doar câteva minute, pacienții lui sunt în sus și în jur.

Mai mult, s-a demonstrat că cayenul este benefic în cazurile de obezitate. Un studiu a arătat că cayenne îmbunătățește metabolismul grăsimilor dietetice, iar un altul a arătat că adăugarea a 10 gr. De ardei de cayenne în mese poate scădea pofta de mâncare. Cayenne piperul a fost aplicat direct pe răni proaspete pentru a opri sângerarea și a steriliza rana de către mulți plante medicinale.

Consumarea următoarei băuturi pe o bază zilnică poate elimina paraziții dăunători din sistemele umane. Se amestecă ¼ linguriță de cayenă într-un pahar de apă și se bea băutura.

După cum puteți vedea, Cayenne este o plantă minunată care are numeroase proprietăți benefice.