Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

alcool-izopropilic-1l__55247_zoom-600x600

Ce se va întâmpla dacă dai patul cu alcool ?

Alcoolul este adesea adăugat la produsele cosmetice și utilizat ca dezinfectant și substanțe adezive.

Poti distruge acarienii de pat cu ajutorul alcoolului. Tot ce trebuie să faceți este să spray-ati pe saltea și perne, și după mai multe ori, patul tău va fi liber acesti dăunători.

Cu toate acestea, el poate fi folosit și pentru alte scopuri, cum ar fi:

de curățare a pielii

Numeroase unguente și creme acnee implică peroxid de benzii. Cu toate acestea, frecarea de alcool are efecte puternic anti-inflamatorii, care calmează pielea afectată, dezinfecteaza cosuri, si preveninee aparitia acneei. Tot ce trebuie să faci este să-l aplici pe zona afectată a pielii.

Tratamentul pt rani

Circa 85 la suta din populatia lumii poarta virusul herpes, dar numai unii dintre ei experimenta o pauza . În acest caz, se aplică doar 70 la suta alcool izopropilic pe zona afectată și rana va dispărea în curând.

Înlocuirea deodorantul

Freaca subsori cu alcool, foloseste-l pt a indeparta mirosul urât de pe axile. Cu toate acestea, rețineți că expunerea îndelungată la alcool poate duce la iritatii ale pielii.
Indepartarea firelor sub piele

Aplicati alcool si frecati pe axile și zona inghinală după ras pentru a elimina firele de păr incarnate, și trata iritatiile.

Pachet de gheata

Se amestecă apă și alcool în proporție de 2: 1, și depozitați-l într-o pungă de plastic sigilabila în frigider timp de o oră. Apoi, l utilizați ca un pachet de gheata

Elimina Lacul de unghii

Puteti inlocui acetona cu alcool pt a dizolva lacul de pe unghie.

Se curăță urechile

tampoane de bumbac sunt frecvent utilizate pentru curățarea urechii, dar, de fapt, împingeți cceara mai adânc în canalul urechii. Prin urmare, puteți amesteca spirt cu otet alb, și se înmoaie un tampon de bumbac în soluție. Apoi, trebuie doar să-l picăturati în urechi și ceara va ieși pe cont propriu.

distruge Păduchii

Ar trebui să se toarne alcool într-un flacon de pulverizare, și se adaugă câteva picături de ulei de lavandă. Apoi, sprayati această soluție pe scalp, și pieptanati părul pentru a elimina paduchii morti.

Dezinfectant de maini

Acesta poate fi un dezinfectant eficient de mâini de casă. Se amestecă ½ lingura de alcool izopropilic, câteva picături de ulei de arbore de ceai, și 4 uncii de gel de Aloe Vera pentru a prepara soluția.

Următorul videoclip va dezvălui întregul proces: