Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

1429772586miere-laptisor-250g

Ce se întâmplă când înlocuiți spalarea facială cu miere?

Nu poate fi o idee bună pentru a curăța fața sa puneti ceva lipicios pe ea. Dar ani de utilizare ca ajutor de cosmetice și medicamente au confirmat proprietăți de vindecare ale pielii cu miere.

Mierea este cunoscuta pentru proprietățile sale anti-microbiene si anti-bacteriene, ceea ce înseamnă că, în calitate de spălare a feței, se va lupta lucrurile rele care cauzează pete și erupții. De asemenea, este cunoscut ca un umectant natural sau o substanță care reține apa, prin urmare, va menține nivelul de hidratare al pielii naturale. Pielea va fi netedă și fără riduri.

Tipuri de miere pentru curățare facială
Mierea de Manuka

Miere organică brută

Beneficiile peelingului facial cu miere:

Mierea organică și mierea de Manuka funcționează bine. Cu toate că, mierea de Manuka este considerat a avea mai multe proprietăți anti-bacteriene și curățare. Amândouă funcționează bine pentru îngrijirea pielii și mierea proaspătă este mult mai ieftina.

Miere de albine, în general are proprietăți anti-inflamatorii anti-bacteriene și ajută la hrănirea pielii. Este foarte potrivita pentru pielea sensibilă. Mierea conține aproximativ 3,5, în medie, pe scara pH-ului. Pentru ca bacteriile să se dezvolte este nevoie mai aproape de 7 pe scara.

Cum se folosește un demachierea cu miere organica:

1. Umeziți fața cu apă caldă.

2. Puneți o cantitate mică de miere în mâini.

3. Frecați-vă mâinile împreună.

4. Masati mierea pe piele, folosind o mișcare circulară pentru a cuprinde toate zonele pielii.

5. Se lasă cel puțin 5-10 minute pentru curatarea porilor profunda.

6. Se spală cu apă caldă.

7. Uscati cu un prospop curat de bumbac.

Puteți încerca adăugarea de pudra de vitamina C si unele uleiuri esentiale pentru a lupta impotriva acneei suplimentare si anti-bacteriane. Puteți încerca, câteva picături de uleiuri de lavanda sau tamaie.