Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

sughit

Ce inseamna sughit, sunete in urechi,noduri și un nas umed pentru sanatatea ta

Uneori este posibil să fie jenat în fața altor oameni, atunci când auzi brusc unele sunete din stomac. Cu toate acestea, un organism trimite întotdeauna unele semnale pentru a ne avertiza de ceva ce se întâmplă în interior.

Și anume, sunetele corporale sunt de fapt foarte utile, deoarece acestea pot fi de mare ajutor. La urma urmei, aceste sunete sunt mijloacele prin care corpul nostru comunică cu noi.

In cele mai multe cazuri, acestea sunt inofensive și nu ar trebui să se refere, dar în cazul în care sunt persistente, poate fi necesar să consultati medicul dumneavoastră, în scopul de a examina situația în detaliu.

Aceasta este ceea ce indică aceste sunete ale corpului:

Sunet in urechi

Uneori, dacă te duci la un concert de muzică, sau dacă ascultați zgomote puternice în timpul lucrului, este posibil să auzi un usor de apel slab în urechi. Cu toate acestea, acest lucru poate fi un semn de avertizare daca se prezinta în mod regulat. Acesta poate fi un simptom al tinitus.

Principalele cauze ale tinitus sunt unele daune ale urechii sau infecție, sau procesul obișnuit de îmbătrânire. Și anume, urechile noastre ar trebui să trimită undele sonore pentru creierul nostru de îndată ce le primesc, dar în cazul tinitus, urechile noastre continuă să trimită aceste semnale la creier, din cauza daunelor.

Mai mult decât atât, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră în cazul în care acest simptom este insotita de vertij sau de durere, așa cum s-ar putea suferiti de unele boli neurologice.

Durerea articulațiilor

Dacă ați auzit ca daca va crapa ingheieturile ,a tunci veti avea artrita , atunci trebuie sa stiti ca nu este adevarat.

Există lichid în articulațiile noastre care le lubrifiaza. Cu toate acestea, s-ar putea sa auzi o poziție favorabilă, dacă faci o mișcare bruscă, cum ar fi în picioare dintr-o poziție se lăsă pe vine.

În cazul în care acest lucru este efervescent însoțit de durere severă, mobilitate redusă sau rigiditate, este posibil să fi suferit un traumatism sau o ruptura de ligament. În plus, acest lucru este dezvoltat într-un pocnet de măcinare, acesta poate fi un semn de un stadiu incipient de osteoartrita.

nas suierator

Dacă aveți un nas șuierător, căile respiratorii sunt, probabil, blocate din cauza excesului de mucus. Cu toate acestea, acest lucru poate fi, de asemenea, un simptom al unei rupturi în cartilaj, dacă ați suferit o traumă a nasului. În acest caz, trebuie să se consulte medicul dumneavoastră, deoarece această situație necesită o intervenție chirurgicală.

sughiț

Este posibil să fi încercat numeroase moduri de a opri sughitul, cum ar fi bautul de apa, sau reținerea respirației. Dar știi ce cauzează de fapt, sughițul?

În cazul unei întreruperi atunci când respiram spasmele noastre cu diafragma duc la sughiț. Diafragma și frenicul pot vag controla diafragma, si sunt declansate de medicamente, excitare, sau stomacul după masă.

Tu de fapt se poate opri sughit dacă îți ții respirația pentru ceva timp, deoarece cantități mai mari de dioxid de carbon in plamani relaxeaza diafragma.

Cu toate acestea, în cazul în care sughițul continua pentru o lungă perioadă de timp, mai mult de 48 de ore, trebuie să se consulte medicul dumneavoastră deoarece poate fi un simptom al unei iritație a nervilor. Mai mult decât atât, sughițul poate fi, de asemenea, un semn de avertizare în caz de accident vascular cerebral, astfel încât să nu ar trebui să-l ignori dacă este combinat cu dureri sau dificultăți de respirație.