Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

muffinsvisune

Briose din cartofi dulci pentru micul dejun (100% fără gluten!)

Coacerea este una dintre cele mai pretențioase hobby-uri. Adesea imi gasesc coacerea nesănătoasă si am incercat sa reduc acest lucru. În loc să renunț la bucătărie, am căutat rețete alternative sănătoase, care nu sunt pline de ingrediente scumpe.

Nu este întotdeauna ușor să găsești aceste rețete sănătoase, dar ori de câte ori găsesc una care este de fapt delicioasă, trebuie să vorbesc despre asta! Cea mai nouă adăugire la lista mea de rețete uluitoare, sănătoase, este această rețetă dulce de negresa de cartofi. Este umeda, paleo, vegan, fără gluten și deeeee-licioasa! Această rețetă folosește îndulcitori naturali fiind mai buni pentru dumneavoastră decât cei artificiali. Ce altceva o face atât de sănătoasa?

Cartofii dulci

Natural, dulce și îmbunătățește reglementarea zahărului din sânge

Dacă încercați să reduceți cantitatea de zahăr, dulceața cartofului dulce vă poate păcăli să credeți că nu e bun pentru pancreasul tău; Cu toate acestea, cartofii dulci îmbunătătesc nivelul de zahăr din sânge la persoanele cu diabet de tip 2, indiferent de indicele lor glicemic aparent ridicat (GI)
Beneficii antiinflamatorii

Anthocianina este plin de beneficii anti-inflamatorii asupra sănătății. Aceste beneficii se regăsesc în țesutul cerebral și nervos în întregul corp.

Vitamine si minerale

Cartofii dulci sunt FULL de vitamine A și C (ceea ce ii face perfecti pentru sistemul imunitar). Acestea au, de asemenea, vitamina B6, B1, B2 și B3

Cartofii dulci sunt, de asemenea, plini de mangan, cupru, fosfor, potasiu și fibre; Care lucrează împreună pentru a vă menține sângele, digestia și întregul corp sănătos.

Știați ca:

Siropul de arțar conține 54 de antioxidanți care ajută la prevenirea bolilor cauzate de radicalii liberi, cum ar fi DIABETUL și CANCERUL? Uimitor!

Briose de cartofi dulci

Ingrediente

1 cană piure de cartofi dulci

½ ceasca unt de nuca neteda de alegere (recomand untul de migdale)

2 linguri de sirop de arțar

¼ ceasca de praf de cacao

1 mână de chipsuri de carp (opțional)

Indicatii

Preîncălziți cuptorul la 350 ° F și ungeți o tigaie mică.

Topiți untul cu sirop de arțar.

Într-un castron mare se adaugă cartofii dulci, untul de nucă topit și siropul de arțar și pudra de cacao și se amestecă bine.

Îndepărtați chipsurile de ciocolată.

Se toarnă amestecul într-o tigaie unsă și se coace timp de 20 de minute sau până se gătește.

Se scoate din cuptor și se lasă să se răcească complet înainte de feliere și refrigerare.

Încercați această rețetă și spuneți-ne cum merge!