Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

See-How-to-Reduce-Belly-Fat-With-A-Simple-Bedtime-Drink

Beti asta înainte de culcare, si veti avea abdomentul plat – REZULTATE GARANTATE!

Funcția ficatului zilnică este de a elimina toxinele din organism. Cu toate acestea, atunci când există o acumulare de toxine în organism, organul devine suprasolicitat si trebuie să lucreze din greu pentru a le elimina. Build-up-urile sunt create din cauza modificărilor stilului de viață și de obiceiurile alimentare proaste, prin urmare, are nevoie de ajutorul și sprijinul nostru în detoxifiere.

Din acest motiv, vă vom prezenta aceasta bautura de detoxifiere 100% naturala, care va elimina toxinele din organism și vă va oferi substanțele nutritive vitale și esențiale, care stimuleaza metabolismul si sistemul imunitar. In acest fel, organismul va absorbi nutrientii din alimentele sanatoase, care nu va avea ca si castig pierderea in greutate. Această băutură va ajuta să scapati de grăsimea de la stomac, care poate duce la mai multe boli diferite, cum ar fi bolile cardiovasculare, diabetul zaharat de tip II, precum și tensiunea arterială ridicată.

ingrediente:

1 castravete;

½ lamaie;

1 linguriță de ghimbir ras;

1/3 cană de apă ;

o mana de patrunjel.

Metoda de preparare: pune toate ingredientele într-un blender sau procesor de alimente și amestecă pentru devine un amestec omogen. Consuma-l zilnic și chiar înainte de a merge la culcare.

În doar câteva săptămâni veți începe să observati reducerea de grăsime burtă.