Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

coconut-oil-a (1)

Beneficiile uleiului de nuca de cocos pe care trebuie sa le stiti.

Uleiul de cocos este foarte popular în zilele noastre și nu este folosit doar pentru gătit. Are componente puternice care sunt excelente pentru sănătatea și frumusețea noastră. Uleiul de cocos este, de fapt, cel mai bun ingredient când vine vorba de regimul alimentar și de problemele de sănătate.

Iată câteva motive pentru care uleiul de nucă de cocos ar trebui inclus în rutina și dieta zilnică:

* Cremă excelentă anti celulitica *

Uleiul de cocos este o soluție perfectă pentru toate femeile cu celulită. Veți avea nevoie de numai 2 ingrediente, miere și ulei de nucă de cocos. Se amestecă ingredientele și se aplică amestecul pe zona afectată, înainte de a merge la culcare, în fiecare noapte. Repetați-l timp de câteva săptămâni și celulita va dispărea.

* Hrănește pielea *

În fiecare noapte, înainte de a dormi, aplicați ulei de nucă de cocos pe piele ca tratament pentru hrănirea pielii. Pătrunde adânc în piele, făcând-o elastică și moale.

*Varice*

Masați uleiul de cocos pe zonele critice zilnic, dacă suferiți de vene varicoase. Este dovedit a fi cea mai bună metodă de a trata în mod natural venele varicoase.

* Îndepărtează cuticulele *

Utilizați uleiul de nucă de cocos pentru a înmuia cuticulele uscate. Ar trebui să masați unghiile în fiecare zi până când obțineți rezultatele pe care le doriți.

* Tratamentul genelor *

Uleiul de nucă de cocos este grozav pentru cei care il folosesc în mod regulat. Aplicați ulei de nucă de cocos pe gene, în fiecare seară înainte de a merge la culcare și veti rezolva problemele legate de spargere și caderea parului de-a lungul timpului.

*Crema de ras*

Cremele de ras pe care le cumpărăm conțin componente chimice care sunt dăunătoare. Uleiul de nucă de cocos este excelent pentru bărbierit și pentru celelalte părți ale corpului. Iti va calma pielea, va lasa un miros minunat si va mentine pielea hidratata.

*Crema de maini*

Datorită proprietăților sale netezitoare și calmante, este mai mult decât bun pentru mâini. Utilizați ulei de nucă de cocos pentru a hrăni pielea mâinii și veți simți diferența.