Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

detox lungs

Băutura de curățare a plămânilor, pe care trebuie să o încerce cineva care fumează sau care a fumat vreodată

Știm cu toții că fumatul este, probabil, cel mai mortal obicei din lume. Dar asta nu ne împiedică pe mulți să facem asta. Peste 16 milioane de persoane din Statele Unite suferă de probleme de sănătate cauzate de fumat. Pentru fiecare persoană pe care o ucide, un minim de 30 de persoane trăiesc cu o boală severă legată de fumat.

Chiar dacă reducem țigările, încă mai rămân. Daunele cauzate plămânilor dvs. sunt adesea grave și ireversibile. Dar pentru fumatori si ex-fumatori, aveti noroc! Există o băutură care vă poate ajuta să vă curățați plămânii de aceste toxine.
Ce este în băutură?

Trei ingrediente principale fac ca băutura să funcționeze: turmeric, ghimbir și ceapă. Toate cele trei sunt ambalate cu diferite beneficii pentru sănătate, dar combinate ele formează o băutură puternică și gustoasă de curățare a plămânilor.

Turmericul este un condiment din India, cunoscut pentru culoarea aurie vibrantă. Este, de asemenea, lăudat pentru beneficiile sale pentru sănătate, la fel de mult ca 600 dintre ele!

Este bogat în minerale și vitamine și are proprietăți anticanceroase, antibacteriene și antivirale (sursă). Dacă acest condiment nu este deja o parte din viața ta de zi cu zi, ar trebui să fie!

Ghimbirul este cel mai frecvent utilizat pentru a rezolva un stomac deranjat, dar poate face mult mai mult. Una, în special, este abilitatea de a reduce mucusul în exces în plămâni, ceea ce se poate întâmpla ca urmare a fumatului (sursă).

În cele din urmă, ceapa are proprietăți puternice antioxidante și anticanceroase (sursă). A fost folosit pentru a trata unele forme de cancer, arătând că poate inhiba creșterea în continuare a celulelor. Nu e rău pentru o legume care este cunoscută pentru că te face să plângi și să fii conștient de respirația ta.

Modul de a face

Ingrediente

2 linguri. de turmeric

400g de ceapă

Rădăcină de ghimbir de dimensiuni mari

400g sirop de arțar

1 L de apă

Preparare

Se amestecă îndulcitorul în apă și se încălzește până la fierbere

Se taie ghimbirul și ceapa și se adaugă la amestec, se aduce înapoi la fierbere

Adăugați turmericul și reduceți căldura la mediu

Se încălzește până când rămâne doar jumătate din cantitatea inițială

Strângeți ce a mai rămas într-un recipient de sticlă

Lăsați să se răcească la temperatura camerei, apoi puneți în frigider

Consuma 2 linguri. Zilnic, o dată dimineața și o dată seara, cel puțin 2 ore după masă

Fumatul poate crea dependenta, dar nu este niciodată prea târziu să renunți. Nu va fi ușor, dar vă va fi de folos în cele din urmă. Această băutură este un început excelent pentru fumători și unul mai bun pentru foștii fumători.

Incercati si incepeti sa respirati putin mai usor!