Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

images-34

Aveți nevoie sa mancati acest lucru dacă aveți unghii casante sau nu dormiti bine

Glandele suprarenale sunt de o mare importanță pentru întregul corp, și sunt glande endocrine situate pe părțile superioare ale rinichilor. Problemele cu aceste glande afecteaza starea de sanatate a somnului, unghiilor și părului.

Glandele suprarenale elibereaza mai multi hormoni, cum ar fi steroizi si adrenalina. Acești hormoni întăresc imunitatea, îmbunătatesc rata metabolica și regleaza tensiunea arteriala. Acesti hormoni ajuta organismul de a gestiona stresul și problemele cu plumbla eliberarea a numeroaselor probleme de sanatate.

Urmatoarea reteta naturala de casa cu nuci braziliene va ajuta să vă sprijiniti funcția glandei suprarenale, și aici este cum să o pregătiti:

ingrediente:

nuci braziliene

pătrunjel frunze uscate

Pură miere naturală

Ghimbir

stafide

Mod de preparare:

Ar trebui să se amestece frunzele de pătrunjel uscate și nuci braziliene într-un blender, apoi se adaugă miere, stafide, și ghimbir. Se amestecă până când veți obține un amestec omogen.

Utilizare:

Consumați două linguri , dimineata pe stomacul gol pentru a stimula glanda suprarenala.

Ar trebui să luați această doză de două ori sau de trei ori într-o săptămână întreagă. Prin aceasta,glanda suprarenala va avea un impuls și veți vedea imediat și veti simti schimbari in corp.

Calitatea somnului se va îmbunătăți, parul va arata sănătos și este normal ar fi evident pentru toate unghiile nu se vor mai rupe.. Ei vor fi sănătoase și foarte puternice.