Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

pepene-sugar-baby_3862-1

Ar trebui să alegeți pepene galben sau pepene verde?

Pepenii sunt fructe suculente pe care le puteți păstra pe deplin și pot chiar potoli setea. În timp ce roșiile sunt deja populare în mare cantitate de licopen, pepeni verzi sunt încet, dar sigur, fiind recunoscute ca o sursă bogată de fitonutrienti carotenoide menționate, care este renumit pentru capacitatea sa de a mentine o buna sanatate cardiovasculara.

Pepeni vin în diferite soiuri, dar cel mai popular este cel roșu. Cu toate acestea, există, de asemenea, pepeni verzi galbeni șisunt, de asemenea, bune pentru sanatatea ta. Așa că, pe care ar trebui să-l alegi?

Pepene rosu

Probabil știți deja că pepeni verzi sunt roșii pe interior. Pentru cei mai mulți oameni, pepeni verzi rosii sunt mai buni, deoarece acestia sunt suculenti si dulci. Fiecare mușcătură vine cu un nivel ridicat de diferite vitamine, inclusiv A, B6, și C. Culoarea roșie se spune ca vine din licopen, care este prezent în fruct. Două cești de pepene verde conține deja până la 20 de miligrame de licopen, care a fost legat de sănătate buna a inimii precum și cu prevenirea cancerului si probleme de prostata.

Pepenii roșii au și citrulină, care este un aminoacid care se transformă într-arginina, un alt aminoacid. Aceste două tipuri de aminoacizi sunt mari pentru fluxul de sange, care apoi ajuta la buna sanatate cardiovasculara si a circulatiei. Se poate preveni, de asemenea, disfunctia erectila, dar poate fi nevoie să mănânci o tona de fructe pentru a obține acest beneficiu.

Pepenii galbeni

În contrast,cu pepeni verzi, cei galbeni nu sunt atât de populari în comparație cu cei roșii, deoarece acestea nu sunt la fel de larg produse ca acesta din urmă. Cu toate acestea, pepenii verzi galbeni sunt, de asemenea, cu un gust dulce, care nu diferă cu adevărat gustul de cel roșu. Din moment ce licopenul este cel care dă pepenelui roșu pigmentul său roșu, puteți ghici deja că pepeni verzi galbenei nu au acest fitochimic. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă acest fruct nu are beneficii de sănătate.

Pepenii verzi, galbeni sunt de fapt bogati in mai multe vitamine, inclusiv A, C, și un număr din grupa B. Fructul are și minerale, cum ar fi magneziu, fier, potasiu, fosfor și calciu. Atunci când toate acestea sunt combinate, pentru a putea beneficia de un sistem imunitar puternic. Chiar dacă pepeni verzi galbeni au lipsa de licopen, ele sunt de fapt utile pentru sanatatea inimii, de asemenea.

Ambele soiuri de pepeni verzi vin cu o mulțime de apă – aproape 92% din fructele care se face din apă. In acest caz, ele sunt o alegere bună pentru cei care doresc să rămână hidratati, mai ales cei care trăiesc în zone fierbinți.