Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

cabinet-de-acupunctura-cioltean-mariana-satu-mare-288

Apăsați aceste două puncte și durerea de spate va dispărea imediat!

Din păcate, milioane de oameni au experienta durerii de spate, care este de multe ori prea durerosa și aproape de nesuportat și nimeni nu cunoaște o modalitate eficientă de a o atenua.

Chiar dacă medicina convențională poate oferi diverse tratamente pentru multe probleme comune, nu există nici un remediu pentru durerile articulare sau de spate.

Pe de altă parte, medicina tradițională în special, medicina chineză, tratează în mod eficient problemele cronice cu ajutorul acupuncturii.

Este studiul meridianelor energetice, care se execută pe tot corpul și afectează funcția sa. Bolile sunt un rezultat al fluxului deteriorat de energie prin meridiane, organe, astfel deteriorate pot fi tratate prin stabilirea unui flux de energie prin meridianele. Acest lucru se poate realiza prin aplicarea unei presiuni la anumite puncte de pe corp.

Metoda poate fi acupunctura daca se folosesc ace sau presopunctură în cazul în care punctele sunt presate sau masate. Aceasta din urmă poate fi făcuta de oricine și nu necesită nici o pregătire specifică, în timp ce acupunctura are nevoie de o mulțime de cunoștințe și ace speciale.

Masajul anumitor puncte vor ameliora simptomele de durere la nivelul articulațiilor, picioareloe si a soldurilor. Stimularea regulată va atenua complet durerea. Acestea sunt cele trei puncte pe care trebuie să le cunoască pentru a rezolva problemele de spate și dureri articulare:

Stimularea privire la primul punct, GB29, situat la intersecția dintre bazin și femur, se va diminua durerea din șolduri și a articulațiilor.

Amestec -în cu punctul GB 30, care poate fi găsit un pic mai mic iar in spatele feselor, cu privire la capătul din spatele osului pelvian, va trata durerea cu experienta la nivelul articulațiilor, partea inferioara a spatelui, solduri și umeri.

-Al Treilea punct, sau B 54, este doar în spatele genunchiului. Stimularea ei va relaxa mușchii, la ameliorarea durerii in solduri si partea inferioara a spatelui.

Stimularea regulată a acestor trei puncte va ajuta să scapati de dureri de spate și dureri articulare pentru totdeauna!