Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

Skin-like-her

Ai nevoie de doar 1 ingredient pentru a obține o piele fina

Pielea noastră joacă un rol imens în aspectul nostru estetic general și este unul dintre elementele principale care contribuie la frumusețea unei persoane. Acesta este motivul pentru care majoritatea oamenilor fac tot ce pot și cumpără toate produsele pe care le pot găsi pentru a-și păstra pielea sănătoasă și tânără.

Există sute de remedii pentru piele și produse pe care le puteți găsi online, care vă promit că vă vor ajuta să tratați orice fel de afecțiune, dar aceste produse rareori funcționează și ele conțin adesea substanțe chimice care pot ajunge mai rău decât bine pentru dumneavoastră. Acesta este motivul pentru care este întotdeauna cel mai bine să mergem cu alternative naturale, cum ar fi cele pe care le vom arăta mai jos:

Lămâie

Lămâia este bogată în vitamina C, care ajută la echilibrarea pH-ului pielii și reduce petele întunecate, acneea și alte afecțiuni ale pielii. Pur și simplu aplicați suc de lămâie proaspăt stors pe toată fața și gât, lăsați-l să stea 10 minute și apoi spălați-l cu apă călduță.

Curcumă

Datorită ingredientului său activ curcumină, turmericul este un antiseptic incredibil și un agent de iluminare a pielii. Se prepară o pastă amestecând părți egale de făină de gram, apă și pulbere de curcumă. Aplicați-o uniform pe toată fața și lăsați-o să se așeze până se usucă, înainte de spălarea cu apă călduță.

Aloe vera

Aloe Vera este unul dintre cele mai sănătoase ingrediente naturale pe care le puteți utiliza pentru a menține sănătatea corespunzătoare a pielii. Are proprietăți antibacteriene puternice, care vor ajuta la uciderea bacteriilor, la prevenirea acneei și la accelerarea vindecării cicatricilor și a pielii iritate. Pur și simplu extrageți gelul dintr-o frunză de aloe Vera, aplicați-l pe față folosind o bilă de bumbac și lăsați-l să se usuce timp de 30 de minute înainte de spălarea cu apă călduță.

Bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu contribuie, de asemenea, la un nivel echilibrat al pH-ului pielii, care ajută la rezolvarea unor probleme cum ar fi acnee, cosuri și pete. Amestecați o linguriță de bicarbonat de sodiu cu o linguriță de apă sau suc de lămâie pentru a pregăti o pastă și a o aplica pe față. Lăsați-o să stea puțin timp înainte de ao spăla.

Castravete

Castraveții sunt 80% apă care înseamnă că conțin proprietăți hidratante, nutritive și astringente, sănătoase pentru piele. Îmbunătățește sănătatea generală a pielii și adaugă o strălucire proaspătă. Taiați un castravete proaspăt în felii groase și frecați-le pe față. Lasati-l sa stea peste noapte si sa-l spala dimineata.

Mentă

Știm cu toții că mentolul are proprietăți de răcire și calmare care ajută la menținerea sănătății și strălucirii pielii. Pur și simplu puneți o linguriță de pulbere de menta și o lingură de iaurt simplu și pământ fulleris într-un castron. Lăsați-o să stea 30 de minute înainte de a le amesteca împreună pentru a pregăti o pastă. Aplicați amestecul pe fața și gâtul și lăsați-l să stea până se usucă în mod natural.