Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

Learn-The-Best-Natural-Treatments-To-Remove-Dark-Circles-and-Bags-Under-The-Eyes.-Super-Express-Remedies-300x200@2x

Aflați mai multe despre cele mai bune tratamente naturale pentru a elimina cearcanele si pungile de sub ochi.

Unii oameni au mai multe cearcane sau pungi la ochi.

Oboseala, lipsa de somn si stresul sunt printre factorii cei mai frecventi care au o mare influență asupra acestor pungi de sub ochi. In timp, incepe sa se stocheze grasime si fluide, si duce la inflamarea, care la rândul său, creaza cercurile intunecate care devin mai vizibile.

Există și alți factori care pot contribui la dezvoltarea acestei probleme: factorii, alergii, efecte secundare genetice cauzate de consumul anumitor medicamente.

Este extrem de important pentru a trata cercurile intunecate si pungile la timp, deoarece în cazul în care acestea nu sunt tratate la timp, ele pot fi eliminate doar de o intervenție chirurgicală.

Există o serie de produse și tratamente disponibile care vă pot ajuta pentru a elimina cercurile intunecate și pungile.

Cu toate acestea, vă recomandăm insistent să tratati această problemă cu rețete de casă, care sunt complet natural și sigur de utilizat. În plus, acestea sunt foarte ușor și simplu de preparat.

Tratamente naturale pentru a elimina cercurile intunecate și pungile rapid.

1. Cartofii dulci

Amidonul din cartofi are proprietăți de albire. Această legumă are un conținut ridicat de apă și poate hidrata pielea si inflamatia .

În scopul de a elimina cercurile intunecate și pungile, ar trebui să tai felii de cartofi 1.5 groase și sa le pui în frigider timp de 10 minute. Apoi, aplica-le pe pleoape si se lasa sa stea timp de 15 minute.

2. Castraveți

Castravetele are proprietăți anti-inflamatorii puternice si poate furniza efecte uimitoare atunci când este aplicat local.

Tot ce trebuie să faci este să taie felii de castravete 0,5 cm și puneți-le pe ochi până când e incalzeste apoi schimba-le cu felii noi. Se repetă acest lucru timp de 20 de minute și veți observa imediat îmbunătățiri.

3. Ceaiul verde

Ceaiul verde are capacitatea de a preveni retenția de lichide, eliminarea toxinelor din organism și pentru a preveni inflamația. Se recomandă să se bea 2 cani de ceai verde pe zi: 1 dimineața și 1 seara.

De asemenea, puteți să hidrata două pungi de ceai verde, cu un pic de apă caldă și când se încălzește, se îndepărtează excesul de apă și se aplică săculețele peste ochi.

4. Lapte de vaca sau de capra

Ar trebui să puneți laptele in frigider. Atunci când se răcește, se înmoaie 2 mingi de bumbac și puneți-le pe pleoape si peste pungile de sub ochi. Lăsați-i să stea timp de 15 minute, apoi se clătește cu apă rece.

5. Mere

Ar trebui să plasați un măr în frigider împreună cu 1 lingura de ovăz până când se formează o pastă groasă. Se acoperă fața cu ea și lăsați-o să acționeze timp de 15 minute. Apoi, se clătește cu apă rece.

Merele au capacitatea de a relaxa muschii, asa ca va ajuta să vă relaxați fața obosita și tensionată după o zi lungă.

Cateva sfaturi

– Este foarte important să avem un somn de calitate . Oboseala este considerată ca fiind principala cauză a acestei probleme. Așa că, dacă nu aveti odihnă și relaxare, nu veți fi capabil de a elimina cercurile intunecate și pungile.

– Asigurați-vă că veti evita orice lucru care promovează retenția de lichide, cum ar fi consumul de sare și lipsa activității fizice.

– Bea multa apa, cel putin 2 litri pe zi. Un organism care este bine hidratat poate elibera toxine cu ușurință, pentru a îmbunătăți sănătatea pielii, și pentru a preveni retenția de lichide. Acest lucru va elimina cercurile intunecate rapid și eficient.

– Consumati alimente diuretice, cum ar fi ceaiul verde, sparanghel, etc.

– Încearcă să protejati fața de daune de expunerea la soare și asigurați-vă că ca aveti grijă de fata hidratand-o.

– Cosmeticele poate avea efecte negative și pot provoca inflamații în jurul ochilor.

– Asigurați-vă că evitati obiceiul de a freca ochii în mod continuu. O mulțime de oameni fac acest lucru în mod regulat în fiecare zi și ei nici măcar nu sunt conștienți . Frecarea ochilor poate irita și deteriora țesuturile delicate din jurul ochilor.