Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

6075_yateizo

Acest produs de uz casnic popular distruge creierul si provoaca Alzheimer. Il mai folosesti?

Știați că, aluminiu este cel mai distribuit metal pe scară largă de pe planetă? De fapt, aluminiul este într-o mulțime de zi pentru produse de zi, cum ar fi apa potabilă, vase, folie, bicarbonat de sodiu, amestecuri de tort, cremele non-lactate, pulberi de vanilie, aspirina, faina si chiar deodorant . Aditivii alimentari cum ar asE173, E520, E521, E523 E541, E545, E554, E555 E556 și E559 conțin compuși de aluminiu.

S-ar crede că, dacă atât de multe produse conțin aluminiu, ar trebui să fie bine pentru sănătatea noastră. La urma urmei, FDA cauta pentru noi. Din păcate, nu este cazul acestui lucru. Spre deosebire de fier si alte vitamine si minerale, organismul nostru nu are nevoie de aluminiu. Astfel, nu este capabil să-l proceseze corect. Deci, ce se întâmplă cu ea? Se stochează în corpul nostru și se acumulează cu timpul în nostru creier, plămâni, ficat și tiroida, care nu putea dăuna în detrimentul sănătății noastre.

Motive puternice pentru a elimina din aluminiu din viata ta

Daune-aluminiu ale sistemului nervos central. Expunerea aluminiului la copii a fost legata de autism. Copiii pot fi expuși la niveluri ridicate de aluminiu din apa potabila. Creier si boala de oase au fost observate la copii cu boli de rinichi. Boala osoasa a fost de asemenea observata la copiii care iau medicamente care conțin aluminiu. La adulți, expunerea la aluminiu poate duce la deficite neurologice legate de varsta, care seamana cu Alzheimer si varianta Guamanian, ALS-PDC. (sursă)

Aluminiu poate afecta creierul. Cercetările au demonstrat că aluminiul poate produce stresuri toxice, oxidativ la nivelul creierului. Creierul tău poate stoca mult aluminiu, care poate duce la SM, sindroame de oboseală cronică, epilepsie, ADD, boala Alzheimer, sindromul Guilliane-Barre „(un post de prejudiciu comună vaccinare) și alte tulburări neurologice.

Aluminiu răpește corpul de magneziu, calciu și fier. „Trace nivelurile de aluminiu traversează bariera hemato-encefalică și se acumulează progresiv în neuronii piramidali mari din hipocampus, cortexul și alte regiuni ale creierului vulnerabile in boala Alzheimer. Mai mult de aluminiu intră în creier , ducând la o creștere netă a numărului de aluminiu intraneuronală cu avansarea în vârstă. Aluminiu este responsabil pentru două tipuri principale de daune toxice in celule. Ca un pro-oxidant, aluminiu provoacă daune oxidativ, atât pe cont propriu și în sinergie cu fier. Aluminiu, de asemenea, concurează cu, și înlocuitori, esențiali metali-în principal Mg2 +, fier și Ca2 + ioni-in sau pe proteine ​​si lor co-factori. „(Sursa)

Aluminiu se acumulează în țesutul osos, ceea ce duce la o slăbire a oaselor. (Sursa) Este de asemenea considerat a fi o cauza a osteoporozei.

Aluminiu cauzează stres oxidativ asupra celulelor pe tot corpul, provocând daune ADN-ului și a îmbătrânirii. (Sursă)

Expunerea reduce aluminiu

Chiar dacă aluminiul este un metal greu ca plumbul, acesta poate fi toxic în cantități excesive. Aluminiu este unul dintre metalele cele mai abundente de pe pământ, și este foarte greu să-l evitati complet. Cu toate acestea, puteți lua anumite măsuri pentru a evita, cum ar fi utilizarea de aluminiu liber, evita produsele de igienă cu hidroxid de aluminiu, pentru a evita alimentele prelucrate, etc.

Alimente care elimina metalele grele în mod natural:

Ceapă,alge verzi, usturoi, Cilantro, brusture, bentonită (grad ridicat), suc de morcovi și ceai verde. (Chlorella este, de asemenea, un aliment excelent, care ajută la eliminarea metalelor;

aceasta ajută organismul de a reconstrui țesuturile nervoase).