Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

colon-1024x576-600x338

Acest amestec de ghimbir, lamaie si mar te va ajuta sa elimini toate toxinele din corp

Starea de sănătate a colonului este de mare importanță, ca și în cazul în care il neglijati, puteți suferi de numeroase probleme, inclusiv boli, constipație și diaree.

Cu toate acestea, aceste probleme pot fi prevenite într-un mod simplu și natural.

Multe persoane care nu au kilogramele in plus si nu sunt obeze pot avea între 10 și 25 de toxine de materii fecale uscate în colon, și este chiar mai rău, în cazurile de stres, obezitate și alergii severe! Obiceiurile alimentare proaste, de asemenea, duc la probleme digestive, iar copiii sunt de asemenea predispusi la ele.

Depozitele de deșeuri din colon ar putea duce la toxicitate de colon care, la rândul său, determină numeroase dezechilibre ale corpului, și ar putea fi cauza principala pentru excesul de greutate si de alte boli și condiții.

Prin urmare, este de mare importanță sa curățati colon, iar următorul amestec cu ghimbir, mere organice, sare de mare și lămâie este extrem de eficient.

Rețetă:

ingrediente:

1 lingura suc de ghimbir organic

1 cană de suc de mere organic

2 linguri suc de lamaie

½ cană apă caldă purificată

½ linguriță de sare de mare

Instrucțiuni:

Se încălzește apa într-o cratiță la foc mic, iar atunci când este cald, se adaugă sarea de mare. Se agită să se dizolve, și apoi adăugați ghimbir, mere și suc de lămâie. Se agită încă o dată.

Utilizare:

Ar trebui să beti un pahar de această băutură pe stomacul gol în fiecare dimineață. Asigurați-vă că beți multă apă în timp ce utilizați acest suc.

Ingredientele sale sunt bogate in vitamine si minerale, care detoxifică organismul, stimuleaza sistemul imunitar, prevenind astfel infecții și boli.