Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

seminte-sfecla-rosie-detroit-2-600x600

Aceasta dieta înfometează literalmente CELULE canceroase si a vindecat peste 45.000 de pacienți cu cancer

EVALUARE DE TRATAMENT: Acest protocol de cancer este doar evaluat ca fiind eficace la pacientii nou diagnosticati cu cancer, care nu au un cancer rapid in crestere si cancerul lor nu s-a raspandit in mod semnificativ !! Dacă sunteți un pacient cu cancer avansat, care a avut o chimioterapie, radioterapie sau intervenții chirurgicale sau aveți un cancer potențial de creștere rapidă, NU folosiți acest protocol.

Rudolf Breuss a fost un medic austriac cel mai bine cunoscut pentru dedicarea sa de a gasi un tratament de cancer natural.

Anii de studiu l-au condus să dezvolte o dietă in stoarcerea de 42 zile concepute pentru a distruge celulele canceroase in curs de dezvoltare. De la introducerea sa în 1980, mai mult de 45.000 de pacienti s-au gasit raportat un succes cu tratamentul.

dieta Breuss

Tratamentul Breuss total Cancerul este o dieta foarte rigida de fructe, legume și plante aromatice pe care o persoană are în formă lichidă timp de 42 de zile. Deoarece celulele canceroase au un metabolism foarte diferit de celulele normale, dieta Breuss este proiectata pentru a infometa celulele canceroase pana la moarte prin faptul că nu furnizează nici proteine ​​alimentare solide. Dar dieta nu dăunează celulelor normale.

Oameni fara cancer au incercat, de asemenea, dieta (uneori pentru cât mai puțin de o săptămână) și au raportat efecte pozitive semnificative de sănătate, inclusiv:

somn îmbunătățit

cresterea energiei

risc redus de frig și de gripă

Breuss DIETA

Ca parte a dietei, care este subliniat în Breuss Cancer Cure, pacienții sunt instruiți să nu mănânce orice alimente solide pentru cele 42 de zile. In schimb, legumele sunt transformate într-un suc.

O portie de reteta cere:

1 sfeclă roșie mare

1 morcov mijlociu

3-4 batoane de țelină

½ cartofi

1 ridiche neagră

Nu bea mai mult de o jumătate de litru pe zi. Aceste ingrediente ar trebui să fie stoarse și încordate pentru a elimina orice pastă.

Aveți în vedere crearea de Breuss suc

În video, ingredientele sunt dublate, deoarece acestea fac două porții. Le-au adăugat, de asemenea, țelina, un ucigator de ccancer, rădăcină de legume, care este, de asemenea, utilizata cu succes în supa Hipocrate în terapia Gerson.

CUM FUNCȚIONEAZĂ DIETA

Potrivit lui Dr. Breuss, celulele canceroase prospera pe proteine ​​din alimente solide. Dieta cu Breuss este proiectata pentru a infometa literalmente celulele.

Ingredientele din suc au fost atent alese pentru capacitatea lor de a lupta impotriva bolii. Hai să aruncăm o privire la fiecare dintre ele și sa exploram beneficiile. (Asigurați-vă că utilizati numai organice!)

Sfecla

Timp de secole, europenii s-au folosit sfecla pentru tratarea cancerului. Legumele furnizeaza organismului substante nutritive si oxigen, care il doteaza mai bine pentru a lupta impotriva bolii.

Sfecla combate, de asemenea, tumorile prin eliminarea toxinelor cancerigene din ficat, rinichi si sistemul limfatic.

Cititi mai multe despre sfeclă roșie.

Morcovi

Cercetatorii de la Universitatea Newcastle au descoperit ca morcovii contin compusi de combatere a tumorii cunoscut sub numele de poliacetilene. Poliacetilene reduc creșterea tumorii.

Alte studii au descoperit ca morcovii contin un alt compus de lupta impotriva cancerului, cunoscut sub numele de falcarinol, care a redus dimensiunea tumorilor la șobolani cu o treime.

Cititi mai multe despre morcovi, și puterea de vindecare miraculoasă de morcovi.

Telina

Într-un studiu de 2013, telina ucis până la 86% din celule de cancer pulmonar, datorită unui compus cunoscut sub numele de apigeninul.

Trecut de cercetare privind apigenina a constatat ca acesta opreste celulele canceroase de la reproducerea rapida.

Cititi mai multe despre telina.

Cartofi

Studiile au arătat că suprimă cartof ca reproducerea celulelor de limfom, ficat, de stomac, de col uterin, de colon și cancerul de prostată. De asemenea, produce apoptoza (moartea) celulelor.

Cititi mai multe despre cartof.

Ridichea

Ridichea detoxifica corpul si ii ofera o multime de vitamina C si antociani.

Vitamina C distruge celulele canceroase pur si simplu, in timp ce antociani poseda efecte antioxidante care lupta impotriva radicalilor liberi si protejeaza ADN-ul de la daune.

Cititi mai multe despre ridiche.

Înainte de a începe pe Breuss Cancer Cure, cititi cartea lui Rudolf Breuss „pentru o înțelegere completă a dietei.