Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

benign-hypertrophy-of-the-prostate-transverse-section-of-the-prostate

9 Cure naturale pentru prostata marita

Prostata este o glanda mica de marimea unei nuci. Prostata este situat in fata rectului si sub vezica urinara. Rectul este organul situat in spatele prostatei si vezicii urinare, în timp ce uretra este tubul prin care urina si sperma sunt efectuate în afara corpului. Chiar daca prostata nu este esențială pentru viață, este extrem de important pentru reproducere.

In zilele noastre, problemele legate de prostata sunt foarte frecvente, care afecteaza de obicei persoanele peste 50 de ani. Inflamația și extinderea sunt considerate ca fiind cele mai frecvente probleme.

Cele două cauze majore ale unei probleme legate de prostata sunt urinare frecventa si dificultate incepand la urinare. În cele mai multe cazuri, persoana poate avea dureri în picioare, spate , picioare, si solduri.

Cum se poate trata prostata marita in mod natural:

Se amestecă 1 linguriță de ulei de masline cu suc de lămâie, 3.5 uncii de radacina de telina tocata și 0,7 uncii de seminte de dovleac pana cand ingredientele sunt combinate în întregime. Consumați 1 lingura de acest remediu înainte de a merge la culcare.

Mancati semințe de floarea-soarelui în fiecare zi. Asigurați-vă că ca consumati între orele 17:00 și 19:00, deoarece corpul le procesează în mod optim între aceste ore.

Se amestecă o ceapa mica si 1 lingura de miere si se consuma asta in fiecare zi.

Se adaugă 40 de picături de soluție de alcool (20%), într-o jumatate de cana de lapte fierbinte. Consumați această băutură de 3 ori pe zi, inainte de mese.

Se adauga 1 lingura de frunze de alun uscate într-o cană de apă clocotită și se lasă să se răcească. Luati 2 linguri de acest remediu de cateva ori pe zi.

Beti ulei de dovleac de 3 0,33 ml ori pe zi, timp de 1 lună.

Mananca ouă quall pe o bază de zi cu zi, în același timp, timp de 2 săptămâni.

Se fierbe timp de 10,5 uncii de apă cu 3 linguri de sparanghel ras. Consumați acest lucru pe tot parcursul zilei (3,3 uncii pe o bază de zi cu zi).

Se fierb 4 căni de apă și se adaugă 1 uncie de pin tocat si se fierbe timp de 10 minute.Strecurati lichidul, împărțiți în 5 cești și le consumati pe tot parcursul zilei.