Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

8-signs-not-drinking-enough-water-600x320

8 semne ca nu consumi suficienta apa

Cu un scop final de a supraviețui, noi în general avem nevoie de apă. Fără apă, nimeni nu poate trăi. De asemenea, apa vă ajută să vă mențineți funcționarea internă a corpului în formă de vioară. În orice caz, trebuie să înțelegeți că apa vă ține hidratată doar în forma sa imaculată.

De asemenea, trebuie să vă dați seama că consumul de apă suficientă vă va menține corpul solid, având în vedere faptul că apa ajută la modificarea temperaturii corpului și astfel sporește procesarea. Apa contribuie în plus la expulzarea fiecărei otrăvuri din corpul dumneavoastră și face lichide importante din corp.

În orice caz, una dintre cele mai importante proprietăți ale apei este că apa este un reactant uluitor. Aceasta implică numeroase răspunsuri la substanțe care susțin viața întâlnită într-un mediu de apă.

După ce ați citit cea mai mare parte a acestui lucru, puteți să vă gândiți că nu consumul de apă suficientă poate provoca numeroase entanglemente autentice. Acum este esențial să realizați că sucurile, ceaiul, băuturile cu cafeină și espresso nu se consideră premise ca lichide ale corpului. De asemenea, trebuie să realizați că băuturile cu cafeină și espresso sunt bogate în cofeină, iar cofeina poate să usuce corpul.

Corpul vă informează în mod regulat când are nevoie de apă. Cu toate acestea, în acest articol vă vom da câteva sugestii pe care le trimite corpul vostru atunci când nu sunt suficiente lichide il el

1.Recuranță de pipi

Un individ solid urinează aproximativ 6 până la 7 ori pe zi. Acest număr este distinctiv pentru fiecare persoană, având în vedere faptul că nu toată lumea bea o cantitate similară de apă.

Pentru persoanele care urinează sub 2-3 ori în fiecare zi sau nu au urinat în câteva ore, trebuie să începeți să beti mai multă apă. De-a lungul acestor linii corpul vostru vă permite să știți că nu beti suficientă apă. Dacă nu consumați suficientă apă, puteți provoca numeroase probleme pentru rinichi. Acest lucru presupune că rinichii nu vor avea capacitatea de a trece prin fiecare contaminare din corpul vostru.

În consecință, în cazul în care aveți nevoie de corpul dumneavoastră pentru a lucra în mod corespunzător, trebuie să beți măsura perfectă de apă în fiecare zi.

2.Piele uscata

Cu un scop specific, pentru a fi spumos și neted, pielea are nevoie de apă. În plus, pentru a rămâne solid, pielea trebuie hidratată în mod constant. Pe aceste linii, pielea ta nu va fi uscată și va fi delicată la atingere.

Pe șansa de a avea pielea uscată, care presupune că sunteți uscat și pielea dumneavoastră are nevoie de apă. Un alt semn că organismul are nevoie de apă este punctul în care pielea ta este uscată chiar și în urma aplicării hidratantelor sau lotiunilor pe ea cu un scop final specific pentru a o menține fina. În consecință, din cauza șansei de a avea nevoie de corpul dumneavoastră pentru a rămâne hidratat, trebuie să beți câteva pahare de apă în fiecare oră. Astfel, pielea ta va fi solidă și incredibil de delicată și netedă.

3. Dureri cervicale

Posibil nu ați știut acest lucru cu toate acestea numeroase dureri cerebrale se întâmplă din cauza lipsei de hidratare. Migrena din cauza lipsei de hidratare este oarecum unică în raport cu durerile cerebrale tipice. Puteți să o contrastați cu durerea cerebrală tipică, deoarece acest tip de migrenă devine extrem de rea cu orice dezvoltare.

Acest lucru implică atunci când încercați să răsuciți la ceva pickup, să vă mișcați rapid sau să urcați , agonia devine extrem de rea. Pe șansa de a vă confrunta cu acest tip de dureri cerebrale, aceasta înseamnă că corpul dumneavoastră are nevoie de apă. În general, acest tip de durere cerebrală se întâmplă atunci când nu ați băut suficient lichide sau ați transpirat mult.

Ulterior, atunci când simțiți acest tip de durere cerebrală, trebuie să beți imediat câteva lichide. Fie că ar trebui să vă amintiți pentru a lua lichidele treptat și simplu.

4.Reducerea salivei

Reducerea salivei vă face să aveți gură uscată. În cazul în care vă confruntați întotdeauna cu gura uscată, gâtul și gura pot fi afectate pentru totdeauna.

Gura uscată este frecvent cauzată de absența apei în corpul vostru. În orice caz, admiterea înaltă a medicamentelor poate, de asemenea, să producă mai putina saliva. Acesta este motivul pentru șansa de a avea gura uscată în permanență, ar trebui să transmiteți cu siguranță o cană de apă cu dumneavoastră.

5.O umbra de pipi

Reglajul în umbră de pipi poate fi o dovadă de lipsă de hidratare. Umbra pipi va fi clară în cazul în care sunteți hidratat. Fie ca și cum s-ar putea în șansa de a nu fi uscat, umbra pipi de va schimba fundamental.

Trebuie să începeți rapid să beti foarte multa apa ca nuanța urinei să devină mai întunecată.

Fie ca și cum nu ar trebui să beți măsuri mai mari de apă într-un timp scurt, în lumina faptului că vă veți îmbolnăvi. Trebuie să beți apa treptat împreună pentru corpul dvs. pentru a reîncărca continuu apa în organele necesare.

6.Foame

Ai simtit foame in ciuda faptului ca ai mancat recent? Cu toate acestea, probabil că corpul tău dorește, de fapt, gustări. În orice caz, aceasta nu este situația. În momentul în care se întâmplă această circumstanță, trebuie să înțelegeți că corpul vostru este uscat.

SImITI foame pe motiv că în mod regulat corpul tău poate amesteca foamea pentru pofta de mâncare. De-a lungul acestor linii data viitoare când simțiți foame după ce ați mâncat recent , BETI UN PAHAR DE APA spre deosebire de gustări. Apa îți va împlini apetitul, din moment ce nu era foame toate lucrurile luate în considerare, trupul tău a cerut apă.

7.Deshidratat

Unele dintre momentele în care simțiți gentilitatea în mintea voastră, nu trebuie să îngheți, deoarece acest lucru implică cel mai probabil că corpul dumneavoastră pierde o cantitate excesivă de lichide și are nevoie de apă. În ciuda lipsei de hidratare, trebuie să înțelegeți că lichidul care se dezvoltă poate duce la o ușurare.

Acesta este motivul pentru care vă simțiți discombobiliți că beți pur și simplu un pahar de apă. De asemenea, trebuie să realizați că această condiție este extrem de fundamentală în rândul concurenților care rămân în soare mult timp.

8.Manifestări ale lipsei cronice de hidratare

De asemenea, trebuie să realizați că există câteva manifestări care arată o uscare interminabilă. De asemenea, este imperativ să înțelegeți că oricare dintre aceste indicații este frecvent ignorată pentru tipul de hidratare mai vizibil și mult mai experimentat.

Aceste reacții adverse sunt:

Infectii ale tractului urinar

Prelucrarea temporară

Debandada / Anxietate

Colesterolul crescut

Blocajul sau umflarea inimii