Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

secret-relieving-back-pain-feet-5-exercises-just-15-minutes

5 Exerciții de picioare pentru a ajuta la ameliorarea durerilor de spate, șold și genunchi în 20 de minute sau mai puțin

Totul începe de la început. Picioarele pot părea că nu contribuie semnificativ la sănătatea dumneavoastră generală. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de aspectele exterioare ale corpului , nu există o parte mai greu de lucru decât picioarele . Te păstrează în mișcare și dacă ai grijă de ele, picioarele vor împiedica durerea de spate, genunchi și șold.

5 exerciții pentru întărirea picioarelor, pentru a preveni durerea și pentru a vă îmbunătăți echilibrul
1. Forta in apasare

Ca orice parte a corpului, picioarele trebuie sa-si incalzeasca musculatura inainte de a se antrena. Presiunea este un impact mare, mic, cald pentru picioarele tale. Mișcarea poate fi destul de relaxantă. Stați în picioare și îndoiți ușor la genunchi. Apoi, prindeți podeaua cu degetele de la picioare și țineți apăsat pentru trei secunde. Eliberați și efectuați un set de 10 repetări de trei ori pe zi.

2. Toe Walking

Nu trebuie să fii balerină pentru acest exercițiu . Mersul pe jos va ajuta sa intariti muschii din degetele de la picioare, precum si ligamentele si muschii care inconjoara bilele picioarelor.

Pentru a efectua exercițiul de mers pe jos de la picior, tot ce trebuie să faceți este să stați la vârfurile dvs. și să mergeți înainte timp de 20 de secunde. Odată ce ați terminat această plimbare, odihniți-vă timp de 10-15 secunde. Repetați acest exercițiu de 5 ori.

Notă: Acest exercițiu trebuie efectuat de 2 ori pe zi pentru obținerea celor mai bune rezultate.

3. Cercurile gleznei

Mobilitatea și flexibilitatea gleznelor sunt extrem de importante. Gleznele care sunt strânse și restrânse determină adesea restul corpului să compenseze defectele lor, ceea ce duce la dureri musculare și articulare în întregul corp. Dacă gleznele sunt strânse, puteți suferi dureri de șold, spate sau genunchi.

Pentru a efectua cercuri de gleznă, puneți-vă spatele pe podea și extindeți-vă un picior peste cap. Rotiți glezna lungă a piciorului în sensul acelor de ceasornic pentru 10 secunde. Apoi, rotiți glezna lungă a piciorului în sens invers acelor de ceasornic timp de 10 constatări. Schimbați picioarele și repetați.

4. Flexibilitate rezistenta

Flexibilitatea rezistentă este excelentă pentru direcționarea mușchilor mici în picior. Acești muschi joacă adesea un rol crucial în menținerea echilibrului. Consolidarea acestor mușchi va preveni rănirea.

Pentru a efectua acest exercițiu, veți avea nevoie de o singură bandă de exerciții. Așezați-vă pe podea, îndreptați picioarele în fața dvs. apoi, înfășurați o bandă de exerciții în jurul unui scaun sau un pat rezistent, apoi puneți trupa pe vârful picioarelor. În timp ce vă aflați într-o poziție așezată pe podea, glisați înapoi până simțiți tensiunea din bandă.

Flexați-vă piciorul înapoi și țineți apăsat pentru un număr de 5 secunde, eliberați și repetați această mișcare de 10 ori.

5. Pick-uri de creion pentru toe

Tobe creion pickups sunt ușor de efectuat și se poate face aproape oriunde. Tot ce veți avea nevoie pentru acest exercițiu este un creion (sau stilou). Stați în fața creionului pe care doriți să îl ridicați. Utilizând degetele de la picioare, luați acest creion și ridicați-l de pe sol, țineți-l timp de 10 secunde, apoi lăsați-l. Repetați această mișcare de 5 ori pentru fiecare picior.

Acest exercițiu de rutină ar trebui să dureze doar aproximativ 20 de minute .

Efectuați aceste exerciții într-o succesiune de fiecare la fiecare 2-3 zile pentru rezultate optime.

Consultați întotdeauna medicul înainte de a începe orice program de exerciții fizice. Aceste informații generale nu au scopul de a diagnostica orice afecțiune medicală sau de a înlocui medicul dumneavoastră. Consultați-vă cu medicul dumneavoastră pentru a crea o prescripție adecvată de exerciții. Dacă aveți orice durere sau dificultate cu aceste exerciții, opriți-vă și consultați-vă furnizorul de servicii medicale.