Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

5-natural-antibiotics

5 cele mai puternice antibiotice din lume, care nu necesită prescripție medicală

Adevărul din spatele stării de sănătate ideală este ascuns în acest secret simplu, care Dr. Maggie Luther, ND. a decis să-l împartă cu noi.

În prezent, antibioticele au devenit numărul unu ca soluție pentru aproape orice infecție sau boală, dar ele par să lucreze mai puțin și mai puțin în ultima vreme.

Supraconsumul de antibiotice ne-a condus la rezistență, în conformitate cu care aproape 2 milioane de oameni din America care au fost afectati de bacterii rezistente la antibiotice, în timp ce aproape 23.000 de oameni vor suferi consecințe letale ca rezultat.

MRSA este foarte inclus în super bacterii și alături de ea, există, de asemenea, Clostridium difficile, rezistente la gonoree Neisseria de droguri si Streptococcus pneumonia, rezistente la fluconazol-Candida, și altele.

Ca rezultat al rezistenței la antibiotice, asistam acum Tuberculoza multirezistentă și alte deficiențe care ar ajuta în mod normal, lupta impotriva HIV si a malariei.

Cum putem rezolva acest lucru? În primul rând, antibioticele nu pot rezolva ca multe probleme și mai ales nu va daca le amestecam simultan. Trebuie să le luam cu atenție.

Pentru a face față problemelor cum ar fi probleme benigne, infecții virale, frig, gripa, dureri de urechi, congestie în piept și mai mult, puteți merge întotdeauna pe opțiuni naturale, care nu vor aduce efecte secundare de orice fel.

Miere crudă

Mierea se încadrează printre cele mai sanatoase alimente naturale care se pot consuma. Chiar mai bine, atunci când este cruda, înseamnă că posedă aminoacizi, vitamine B, minerale, enzime, antioxidanți și compuși antimicrobieni.

În plus, mierea este ambalata cu polen de albine și propolis care întăresc imunitatea și ajuta organismul sa se vindece în mod corespunzător. Mierea neprelucrata a fost deosebit de benefică în tratarea tusei la copii si imbunatatirea somnului . Același lucru este valabil și pentru cazurile de diabet zaharat și cazuri de ulcere.

Mierea de albine bruta este utilizata sub forma unui profilactic pentru a trata persoanele fizice care sunt programate pentru chirurgia cataractei sau alte tipuri de probleme postoperatorii.

Mierea cruda , de asemenea, funcționează ca un uimitor calmant al durerii, și este foarte avantajos să fie utilizat după îndepărtarea amigdalelor precum și în timpul unei diete si in caz de insomnie.

Mierea neprelucrata poate trata, de asemenea, MRSA (Staphylococcus aureus rezistent la meticilina) și cercetările arată ca mierea de Manuka din Noua Zeelandă este cel mai bogat tip de miere în methylglyoxal. Acest compus asigură un efect antimicrobian puternic, care poate trata cu ușurință MRSA.

Deși mierea prime este foarte sănătoasa, copiii sub vârsta de 2 ani nu sunt sfătuiți să o consume, deoarece aceasta poate duce la botulism.

Ulei de Oregano

Uleiul de Oregano este extrem de sănătos și benefic pentru bunăstarea noastră. Este recomandat in special in tratarea racelilor si gripei. Din moment ce are efecte antibacteriane puternice, antivirale și antifungice, se poate face cu „bug-ul de stomac de iarnă“, și pot fi de asemenea folosite pentru a curăța casa cu el.

Uleiul de oregano poate distruge paraziți din corp cu ușurință și cum arată cercetările, doar 600mg este suficient pentru consum pe parcursul perioadei de 6 săptămâni.

Dacă vă confruntați cu o răceală sau gripă, puteți lua 1, 500 mg capsule pe zi. Pentru probleme mai severe, consuma 3, capsule 500mg pe zi în doze separate.

Pentru utilizarea în continuare, puteți dilua întotdeauna 1-2 picături de ulei de oregano într-o linguriță de ulei purtător (masline, nuca de cocos, si migdale). Aplicați acest topic si va ajuta sa scapati de ciuperci, picior sau pecingine atlet. Pentru a curăța sinusurile și tratarea infecțiilor, puteți sa puneti in abur cateva picaturi de ulei de oregano si sa respirati .

Feriți-vă de alergii, tuse -uleiul de oregano poate provoca reacții alergice dacă sunteți alergic, de asemenea, la plante care aparțin familiei Lamiaceae.

Ulei de cocos
Recent uleiul de nuca de cocos a devenit chiar mai popular, iar oamenii invata acum calitatile minunale ale uleiului.

În afară de a fi plin de grăsimi sănătoase, uleiul de cocos este un antibiotic excelent și poate acționa ca un agent antimicrobian pur. Acizii grași de top care furnizează acest lucru sunt acidul lauric, acidul capric și acidul caprilic.

După cum probabil știți deja, uleiul de nucă de cocos este un tratament incredibil pentru păr și piele si nu numai, ci, de asemenea este minunat in cometica.

Acest ulei va poate scapa rapid de probleme , cum ar fi dermatita atopica (eczema), Staphylococcus aureus și roșeața de orice fel. Destul de interesant, toate acestea apar mai ales ca urmare a suprasolicitarii antibioticului.

Usturoi

Unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale trebuie să fie usturoiul. Este foarte recomandat de către medici și oamenii de știință ca fiind unul în cazul în care cele mai bune soluții pentru tratarea răcelilor, gripei, și infecții fungice.

Un studiu, care a avut 90 de zile pentru a se dezvolta, a examinat Extract de usturoi (AGE) și a demonstrat că pacienții afectați de raceala si gripa, nu se poate spune diferența dintre placebo și vârstă. Acest lucru dovedește ca naturalul este cea mai bună opțiune.

Pentru a utiliza și aplica usturoi în mod corespunzător, trebuie să-l dai cu 10-15 minute înainte . Se afirmă că oxigenul găsit în aer va activa allicin, un compus foarte important. Dacă îl gătitti, pune usturoiul la doar 5 minute înainte de a terminat cu gătitul astfel încât să nu-și piarda calitățile sale.

Echinacea (E. purpurea și E. Angustifolia)

Planta Echinacea este printre remediile antibacteriene și anti-inflamatorii cele mai uimitoare, care sunt complet autentice.

In trecut, aceasta planta a fost folosita pentru a vindeca muscaturile de sarpe, deoarece oferă efecte antibacteriene, antivirale și proprietăți antiseptice. Echinacea conține polizaharide care activează imunitatea organismului și o reînvie.

Cu toate acestea, aceasta planta nu este recomandata pentru tratarea racelii sau gripei. Cu toate acestea, în cazul bolilor respiratorii, vă puteți simți întotdeauna liber să o folositi la fel de mult cum doriți.

În cazul în care aveți reacții alergice la plante din familia Asteraceae, este posibil să apară la fel cu Echinacea, de asemenea. Aceasta planta este, de asemenea, foarte incompatibila în cazul bolilor autoimune și a HIV.

Data viitoare, înainte de a încerca antibiotice, o sa stii cai remedii naturale care merita!