Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

images-33

3sucuri care curata colonul: mere, ghimbir si lamaie, pot spăla ficatul de toxinele corpului tau

In zilele noastre, oamenii de multe ori sufera de probleme de sanatate comune, care sunt legate de sistemul digestiv si functia sa, cum ar fi intestinul deteriorat, constipație cronică, sau IBS (sindromul intestinului iritabil).

Rolul colonului este de o importanță vitală pentru sănătatea generală, deoarece înlătură deșeurile din organism și curăță toxinele care pun în pericol sănătatea.

În scopul de a îmbunătăți funcția sa, aveți nevoie pentru a curăța toate deșeurile acumulate și substanțe chimice periculoase. Urmatoarea reteta de casa este 100% naturala si simpla, dar ofera efecte impresionante in curatirea colonului.

Amintiți-vă că, în timpul procedurii de curatare a colonului trebuie să stati acasă ca va trebui sa mergeti la toaleta de multe ori pentru eliminarea toxinelor. Se compune din ingrediente care sunt bogate in substante nutritive esentiale, inclusiv sare de mare, lamaie, mere, și ghimbir.

Numeroase studii au constatat că consumul a doar 1 mar pe zi reduce foarte mult nevoia de medicamente prescrise, în timp ce ghimbirul stimuleaza colonul, si, astfel, reduce balonarea la nivelul stomacului, și eliminarea deșeurilor.

Pe de altă parte, lamaia este abundenta in vitamina C, care este un antioxidant puternic si este, de asemenea, unul dintre cele mai bune instrumente de dezintoxicare le puteți utiliza. Sarea de mare ajută la digestie, impinge deseurile prin corp si elimina toxinele.

Veți avea nevoie de doar de 5 minute pentru a pregăti această cale de atac:

ingrediente:

2 linguri de suc proaspat de lamaie

½ linguriță sare de mare

1 linguriță suc de ghimbir

½ ceasca de 100 la suta suc de mere organic pur

½ cana calda, apă purificată

Mod de preparare:

Se adaugă 3.5 Oz. de apă filtrată într-o oala și încălziți, dar nu se fierbe. Se toarnă într-un pahar, se adaugă sarea de mare, și se amestecă bine. Apoi, se adaugă ghimbir, lamaie si sucul de mere, se amestecă bine, încă o dată și se bea imediat.

Utilizare:

Initial, bea acest remediu de trei ori pe zi, o doză dimineața, înainte de micul dejun, înainte de prânz, și în jurul orei de 6-7 pm în seara. Asigurați-vă că beți multă apă în timpul acestui tratament, cel putin 8 pahare pe zi.

Cel mai bine este să beti apă de dimineața până la mijlocul după-amiază, ca urmare, va preveni urinarea frecventă în timpul nopții.

Chiar dacă este complet natural și în condiții de siguranță, în caz de sarcină, alergii sau alte boli, sau luați unele medicamente prescrise, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră înainte de a începe procedura de curatare a colonului.

Aceasta nu ar trebui să fie consumat în cazul diabetului zaharat, deoarece este bogat în zahăr natural din sucul de mere.

Puteți face aceasta metoda de curatare a colonului timp de o zi sau cel mult o săptămână. In acest fel, veti accelera metabolismul, ajuta la digestie, și detoxifia complet corpul.