Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

nuci_macadamia-600x600

12 Nuci ar trebui să le înmoi înainte de a le mânca

| 0 Comentarii

Atunci când nucile sunt înmuiate în apă caldă, cojile lor pot fi îndepărtate cu ușurință. Ar trebui să adăugați un pic de sare în timp ce le lasati la înmuiat pentru a neutraliza enzimele și elimina tanini și reziduuri de praf.
Ar trebui să nu reutilizați reziduul de apă, deoarece ar putea conține substanțe periculoase.

Fructele cu coajă, cum ar fi boabe, au de acid fitic, care fac parte din mecanismul lor de apărare pentru a preveni prădătorii, astfel încât acestea să poată fii pe deplin mature. Acest acid inhibă digestia ușor, datorită căruia se poate observa de multe ori biți de nuci în scaun.

Fructele cu coajă, atunci când sunt îmbibate, pierd acidul fitic și inhibitorii enzimei lor sunt neutralizati, ceea ce înseamnă că consumul lor ajută la digestie și stimulează absorbția vitaminelor și a altor elemente nutritive.

Acesta este timpul de care aveți nevoie pentru a absorbi fructele cu coajă

Macadamia: 4 ore

Seminte de in: 6 ore

nuci caju: 6 ore

Seminte de dovleac: 7 ore

Nucile: 8 ore

nuci de pin: 8 ore

Seminte de broccoli 8 ore.

Pecan: 8 ore

Aluni: 8 ore

Migdale: 12 ore

Seminte de lucerna: 12 ore

fasole garbanzo: 12-48 ore

În cazul fructelor cu coajă necesită înmuiere mai mult de 8 ore, ar fi cel mai bine să le re-spălați și sa schimbati apa la fiecare 8 ore.

Comentarii

Comentarii

x
Dati-ne un "Like"