Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

10-DIY-Skin-Care-Tricks-That-Will-Make-You-Look-GORGEOUS-and-Nourished-At-Any-Time-Even-Without-Makeup
10-DIY-Skin-Care-Tricks-That-Will-Make-You-Look-GORGEOUS-and-Nourished-At-Any-Time-Even-Without-Makeup

10 trucuri de îngrijire a pielii! Asta te va face sa arati minunat chiar și fără machiaj

Fiecare fată vrea să fie frumoasa și atractiva. Din fericire, nu trebuie să cheltui bani pe produse scumpe, pentru a realiza acest lucru. Am pregătit unele produse de frumusete pentru tine cu care vei economisi timp și bani.

1.Apa sarata va ajuta să vă Scapi de tumefiere si va face ca fata ta sa arate Fresh.

Se diluează puțină sare în apă (asigurându-vă că soluția este extrem de concentrată), se înmoaie un prosop în ea și aplicați-o pe fata ta, care deține timp de aproximativ zece minute.

2. Fa ca buzele sa para mai mari cu ajutorul unei periute si a uleiului

Se aplică o cantitate mică de orice ulei cosmetic pe buze – ulei de piersici, ulei de migdale, sau un balsam de buze regulat. Apoi, să ia o periuță de dinți moale și frecați ușor buzele cu ea timp de aproximativ un minut.
3. Masarea fetei cu uleiul de măsline va ajuta pielea sa fie mai moale si mai nivelat

În primul rând, se spală fața de bine și apoi masati cu ulei de masline timp de aproximativ șapte minute. În scopul de a obține cele mai bune rezultate, se repetă procedura de la fiecare patru până la cinci zile.

4. Un demachiaj complet natural

Se amestecă puțină apă curată și putin ulei de măsline în raportul 1: 3 într-un borcan de sticlă și se amestecă bine până când ingredientele fuzioneaza bine.

5. Utilizati bicarbonatul de sodiu pentru a rezolva problema cxresterii parului

Acest lucru este foarte ușor de făcut. Adăugați o linguriță de bicarbonat de sodiu într-un recipient mic, o linguriță de fulgi de ovăz fărâmițate, și o linguriță de apă. Se amestecă totul bine până când obțineți o pastă groasă. Aplica amestecul pe piele si se lasa timp de aproximativ cinci minute. În final, spălați pielea folosind apă caldă.

6. Utilizati bicarbonatul de sodiu pentru a scăpa de pungile de sub ochi

Adăugați o linguriță de bicarbonat de sodiu la un pahar de apă caldă sau ceai și se amestecă bine. Inmuiati o minge de bumbac în această soluție și se aplică pe zona de sub ochi. Așteptați 10-15 minute și dupa spalati. În final, se aplică o crema de fata hidratanta. Se repetă această procedură pe o bază de zi cu zi, iar primele rezultate vor deveni vizibile foarte curând.

7. Masca de par din banana pentru un par stralucitor

Pentru prepararea acestei măști veți avea nevoie de: o banana, un ou, o lingura de miere, și o jumătate de pahar de bere. Se amestecă toate ingredientele și se amestecă până când veți obține un amestec neted. Aplicați această mască pe păr și țineți-l pentru câteva ore. Apoi, spălați cu apă caldă. Utilizați această mască o dată pe săptămână și foarte curând veți obține rezultate uimitoare.

8. Utilizarea cocosului si a uleiului de levănțică pentru a accelera cresterea genelor

Se combină o jumătate de linguriță de ulei de nucă de cocos, cu două până la patru picături de ulei esențial de lavandă. Folosind bumbac, se aplică ușor acest amestec pe genele, de la rădăcini la varfuri. Se repetă acest lucru de trei ori pe săptămână și genele vor deveni mai groase si mai stralucitore. Puteți utiliza, de asemenea, ulei de ricin și lămâie.

9. Mierea poate ajuta să reduceți inflamațiile și sa scapati de acnee

În cazul în care apare o parte sau acnee comedon pe fața înainte de întâlnire sau o data importantă, există o modalitate de a scăpa de ea în cel mai scurt timp. Aplicati miere direct pe comedoanelor si lasa-l timp de aproximativ cincisprezece minute. Apoi, spălați cu apă caldă. Acest lucru va ajuta să reduceți dimensiunea și sa fie mai puțin vizibile, ceea ce este mult mai ușor pentru a acoperi cu machiaj.

10. Utilizati picături pentru ochi in scopul de a reduce inflamația pielii

Un alt mod care poate ajuta sa scapi de cosuri este de a utiliza picături pentru ochi. Se înmoaie un tampon de vată în aceste picături și puneți-l în congelator timp de aproximativ trei până la cinci minute. Apoi, ușor apăsați pe zona inflamata si comedonul va deveni aproape insesizabil.