Healthy Romania

Un simplu sit WordPress

content_34ryihvk38r9hffdjbc4__econet_ru

10 cele mai bune uleiuri anti-îmbătrânire pentru o piele mai tânără

Probleme precum linii fine, riduri și piele lasata încep să apară deoarece producția de ulei natural al pielii scade. Este important să înlocuiți uleiurile pierdute pentru a menține pielea îmbătrânită suplă și hidratată. Multe uleiuri naturale au anti-îmbătrânire, precum și beneficii pentru sănătate care vă pot menține pielea hidratată și plină de viață.

Dintr-un copac foarte unic găsit doar în Maroc este extras Uleiul de Argan . Cu acest ulei puteți reduce ridurile, petele, liniile fine și pielea lasata. Este foarte bogat în vitaminele A și E.

Aplicați câteva picături de ulei de argan pe piele, după ce vă curățați pielea și masați ușor folosind mișcări circulare. Faceți acest lucru înainte de a merge la culcare. Adăugați 1 lingură de ulei de argan culinar în dieta dvs. obișnuită.

Pentru a menține uleiul de măsline mai vechi, este un ulei anti-îmbătrânire perfect. Uleiul de măsline este bogat în vitaminele A și E și, de asemenea, în multe alte minerale și acizi grași pe care pielea dumneavoastră trebuie să le combată cu distrugerea radicalilor liberi.

Masați corpul cu ulei călduț timp de 5-10 minute pe zi înainte de a face baie. Îți vei îmbunătăți circulația sângelui făcând acest lucru și vei include de asemenea 1 până la 2 linguri de ulei extra virgin în dieta ta obișnuită.

Uleiul de nucă de cocos este excelent pentru prevenirea semnelor de îmbătrânire precum ridurile și petele de vârstă. Este, de asemenea, grozav ca o protecție solară naturală, care vă ajută să vă protejați pielea împotriva arsurilor provocate de soare.

Masarea corpului cu ulei de nucă de cocos după o baie sau un duș ajuta la umiditatea pielii.

În dieta dvs. obișnuită adăugați 2 linguri de ulei de nucă de cocos extra-virgin pentru a vă menține sănătatea și a preveni bolile legate de îmbătrânire.

Uleiul de migdale amână procesul de îmbătrânire și tratează ridurile. Vitaminele E și K sunt caracteristice pentru acest moment.

După ce faceți baie o dată pe zi pentru a întârzia efectele îmbătrânirii, începeți să masați uleiul de migdale pe piele.

Sub pleoapele de jos aplicați câteva picături calde de ulei de migdale înainte de a merge la culcare pentru a scăpa de ridurile de sub ochi și de cercurile întunecate.

Unul dintre cele mai hidratante uleiuri din lume care oferă beneficii anti-îmbătrânire este Uleiul de Jojoba.
Uleiul de jojoba este foarte caracteristic pentru conținutul de vitamine E și C.

Masați pielea cu jojoba amestecată în cantități egale. Faceți acest lucru o dată pe zi.

Pentru imbatranirea pielii ulei esential de levanda este, de asemenea, minunat. Lavanda este mult mai mult decât parfumul ei dulce și este folosită pe larg în produsele cosmetice. Are, de asemenea, proprietăți antifungice și antiseptice care ajută la tratarea unui număr de afecțiuni ale pielii, cum ar fi acneea și psoriazisul. Vei dormi mai bine noaptea cu acest ulei esential de lavanda.

Adăugați 5 sau 6 picături de ulei esențial de lavandă la 1 lingură de gel Aloe Vera. După ce aplicați acest amestec pe piele, masați ușor. Așteptați numai 10 minute și apoi clătiți-l cu apă rece. Vă recomandăm să faceți acest lucru în fiecare zi.

Uleiul de avocado este excelent pentru persoanele cu pielea uscata, deoarece poate tine pielea mai tanara si fara semne de imbatranire. Uleiul de avocado este foarte bogat în vitaminele A și E, care ajută la înlăturarea leziunilor cutanate legate de vârstă. Păstrează celulele și țesuturile existente sănătoase.

Uleiul de semințe de rodie – Un alt ulei excelent anti-îmbătrânire este uleiul de rodie de rodie. Antioxidanții puternici din această combatere a uleiului și repararea daunelor provocate de radiații libere cauzate de expunerea la soare și factorii de mediu care îmbătrânesc pielea. Are proprietăți antimicrobiene, antiinflamatorii și vindecătoare care susțin sănătatea pielii. Puteți să-l utilizați atât pe față, cât și pe restul corpului.

Uleiul de muguri de grâu are proprietăți uimitoare de regenerare care vă ajută să vă păstrați tenul tânăr și perfect de ani de zile. Acest ulei este bogat în vitamina A, precum și vitamina E, un puternic antioxidant care ajută la prevenirea deteriorării radicalilor liberi ai celulelor pielii.

Pentru 1 lingură de gel proaspăt de Aloe Vera adăugați câteva picături de ulei de muguri de grâu și aplicați-o pe piele. Masați ușor 5 minute și lăsați-o să stea pe piele timp de 10 minute. Repetați o dată pe zi.

A doua opțiune este să amestecați uleiul de muguri de grâu și miere în cantități egale și să-l aplicați pe piele, lăsați-l să stea 15-20 de minute înainte de clătire. Repetați o dată pe zi.

Uleiul de neem are calități anti-îmbătrânire și de sănătate. Are proprietăți antivirale, antifungice, antioxidante, antibacteriene și antimicrobiene.

Acest ulei este bogat în acizi grași polinesaturați și vitamina E, care ajută la întinerirea celulelor pielii și la restabilirea elasticității. Vitamina E are un efect emolient asupra pielii și ajută la reducerea aspectului de pete fine și riduri ale liniilor fine.

Mai întâi, amestecați 1 lingură de ulei neem în 1/3 ceașcă de ulei de măsline sau ulei de nucă de cocos.

5 minute masați pielea cu acest amestec și apoi lăsați-l pe încă 10 minute. Nu trebuie să îl spălați.

Vă recomandăm să faceți acest lucru înainte de a merge la culcare.